Going Sober For Life Audio 🎧 

Deze transformerende meditatie bestel je bij voorkeur nadat je een programma bij No Wine Today hebt afgerond en een volgende stap wilt realiseren in je gedrag.

 

Going Sober For Life Audio 🎧 - de diep transformerende audio is de meest effectieve en hoogst gewaardeerde tool binnen onze methode.

✔️ Deze audio koop je als ondersteuning ná het dertig of 63 dagen programma en de behoefte voelt om helemaal niet meer te drinken.

✔️ De meditatie is speciaal gemaakt voor mensen die een tijdelijke pauze hebben voltooid en nu stappen willen zetten om volledig te stoppen met drinken.

✔️ Je realiseert met deze Mind Booster moeiteloos een gedragsverandering op onderbewust niveau, d.w.z. voorbij jouw ego en met blijvend resultaat.

✔️ De audio is na aankoop direct jouw eigendom. Je ontvangt tegelijk een duidelijke instructie. Lees deze goed door.

 
Checkout Service provided by Linktopay.eu

★★★★★

"Onbewust iets aanpakken sprak me aan maar ik vond het spannend. Toen ik eenmaal bezig was, had ik spijt dat ik niet voor de Deep Fix had gekozen. Ik was dan ook blij dat ik de audio alsnog kon bijkopen. Wat een mooie verrijking op het programma!”

Jacoba Wallet - van Duijn
Financieel coach

★★★★★

"Mijn gedrag rondom wijn was eigenlijk écht niet meer goed te praten deze zomer. Daarom heb ik meegedaan met No Wine Today. Het maakt me bewust en creëert tijd voor de écht belangrijke dingen in mijn leven. De audio heb ik pas later besteld voor het versterken van mijn gedrag".

Judith Renard
Food & lifestyle specialist

★★★★★

"Hoewel het Mindset Fix programma effectief is van zichzelf heb ik gekozen om de dieptransformerende audio óók voor deze deelnemers beschikbaar te maken gedurende de dertig dagen. Want hier kwam veel vraag naar bij twijfelaars tussen Mind en Deep. Halverwege het programma wil uiteindelijk iedereen toch de audio erbij!"

Merel Braakman
Founder - No Wine Today