No Wine Today Audio 🎧 

Deze transformerende meditatie is een uiterst effectieve tool.

Hij zorgt voor Moeiteloos Minder drinken op de lange termijn waardoor je meer succes bereikt.

No Wine Today Audio 🎧 - de hoogst gewaardeerde tool binnen onze methode.

✔️ Deze audio koop je als losse tool als je een stap verder wilt gaan in jouw bewustwording.

✔️ De unieke meditatie is speciaal ontwikkeld voor deelnemers aan No Wine Today én ingesproken door gecertificeerd specialist en founder Merel Braakman.

✔️ Realiseer met deze Mind Booster moeiteloos een gedragsverandering op onderbewust niveau, d.w.z. voorbij jouw ego en daardoor met blijvend resultaat.

✔️ De audio is na aankoop jouw eigendom en direct te gebruiken. Je ontvangt tegelijk een gratis afstreepkalender en de instructie. Lees deze goed door.

✔️ Deze speciale Mind Booster duurt ca. 30 minuten en wordt dagelijks gedurende minimaal 21 dagen beluisterd voor het maximale resultaat.

 

 
Checkout Service provided by Linktopay.eu

★★★★★

"Onbewust iets aanpakken sprak me aan maar ik vond het spannend. Toen ik eenmaal bezig was, had ik spijt dat ik niet voor de Deep Fix had gekozen. Ik was dan ook blij dat ik de audio alsnog kon bijkopen. Wat een mooie verrijking op het programma!”

Jacoba Wallet - van Duijn
Financieel coach

★★★★★

"Mijn gedrag rondom wijn was eigenlijk écht niet meer goed te praten deze zomer. Daarom heb ik meegedaan met No Wine Today. Het maakt me bewust en creëert tijd voor de écht belangrijke dingen in mijn leven. De audio heb ik pas later besteld voor het versterken van mijn gedrag".

Judith Renard
Food & lifestyle specialist

★★★★★

"Hoewel het Mindset Fix programma effectief is van zichzelf heb ik gekozen om de dieptransformerende audio óók voor deze deelnemers beschikbaar te maken gedurende de dertig dagen. Want hier kwam veel vraag naar bij twijfelaars tussen Mind en Deep. Halverwege het programma wil uiteindelijk iedereen toch de audio erbij!"

Merel Braakman
Founder - No Wine Today