Reconnect IRL Audio 🎧 

Deze transformerende meditatie zorgt op een heel fijne manier voor weer échte verbinding met de mensen om je heen. We adviseren de audio ook als 'Digital Detox'.

 

Reconnect In Real Life (IRL) Audio 🎧 - deze diep transformerende audio is de meest effectieve tool om snel een grote verandering in jou te laten plaatsvinden

✔️ Deze audio koop je als je merkt dat je (te) veel tijd op je scherm doorbrengt en dat dit (soms) ten koste gaat van de mensen met wie je samenleeft en andere goede relaties

✔️ De meditatie is zo gemaakt dat jij op een superfijne manier inziet dat aandacht schenken aan échte mensen je meer oplevert dan de tijd die jij op je scherm doorbrengt.

✔️ Je realiseert met deze Mind Booster moeiteloos een gedragsverandering op onderbewust niveau, d.w.z. voorbij jouw ego en met blijvend resultaat. 

✔️ De audio is na aankoop direct jouw eigendom. Je ontvangt tegelijk een duidelijke instructie. Lees deze goed door voor je start.

 
Checkout Service provided by Linktopay.eu

★★★★★

"Onbewust iets aanpakken sprak me aan maar ik vond het spannend. Toen ik eenmaal bezig was, had ik spijt dat ik niet voor de Deep Fix had gekozen. Ik was dan ook blij dat ik de audio alsnog kon bijkopen. Wat een mooie verrijking op het programma!”

Jacoba Wallet - van Duijn
Financieel coach

★★★★★

"Mijn gedrag rondom wijn was eigenlijk écht niet meer goed te praten deze zomer. Daarom heb ik meegedaan met No Wine Today. Het maakt me bewust en creëert tijd voor de écht belangrijke dingen in mijn leven. De audio heb ik pas later besteld voor het versterken van mijn gedrag".

Judith Renard
Food & lifestyle specialist

★★★★★

"Hoewel het Mindset Fix programma effectief is van zichzelf heb ik gekozen om de dieptransformerende audio óók voor deze deelnemers beschikbaar te maken gedurende de dertig dagen. Want hier kwam veel vraag naar bij twijfelaars tussen Mind en Deep. Halverwege het programma wil uiteindelijk iedereen toch de audio erbij!"

Merel Braakman
Founder - No Wine Today