OVER THE SELF-CARE COMPANY

De programma's van The Self-Care Company bieden ambitieuze professionals en ondernemers inspirerende & praktische tools en oplossingen voor balans in persoonlijke doorbraken en zakelijk succes.

Gestart met het platform No Wine Today voor een bewuste lifestyle is The Self-Care Company een concept met inspirerende en motiverende programma's, tools en events om je te helpen bij het realiseren van balans in persoonlijk welzijn en zakelijk succes.

De drijvende krachten achter The Self-Care Company zijn Merel Braakman en Aart Wallet.

Merel Braakman

Merel Braakman

- Certified Master NLP Practitioner & Certified Master Energy Healer
 - Persoonlijk leiderschapscoach voor professionals & ondernemers
- Ondernemer & leader in strategische marketing 

Met de door mij ontwikkelde methode, waarbij principes uit de neuropsychologie en gedragswetenschappen op een fijne manier gecombineerd worden met lifestyle, leer je dat je er zelf iets aan kunt doen als je iets wilt veranderen aan je leven. Want verandering begint altijd bij jezelf. Change your Mind, Change your life. Maar je moet wel ergens beginnen.

Daar helpt o.a. mijn platform No Wine Today jou bij. Een bewuste gezonde leefstijl brengt focus en is een uitstekend startpunt om je ambities waar te maken. En de door mij ontwikkelde transformerende Mind Boosters veranderen jouw gedrag voorgoed op onderbewust niveau. De executive leiderschap Walk & Talks in het bos en de energie-velden die ik ter plekke om jou heen plaats, zorgen voor een supersnelle doorbraak en transformatie.

_______________________________________

 

En het stopt natuurlijk niet met je ontwikkeling als je bewust wordt van je lifestyle en het opheffen van je blokkades of oude overtuigingen. Het zijn startpunten om meer succces in je leven toe te laten. Er zijn nog véél meer aspecten waar je groei kunt realiseren. Daarom verbreden wij continue als concept om je op alle vlakken te helpen het beste uit jezelf te halen en daarmee ook als ondernemer en professional meer zakelijke successen te realiseren.

 

Aart Wallet

Aart Wallet

- Multi ondernemer (oprichter Fashion Chick & Kompas Publishing)
- Investeerder & business-groei specialist

Als ondernemer heb ik van jongs af aan geleerd dat focus en balans je succes bepalen.

Al vanaf mijn begin twintiger jaren ben ik actief als ondernemer. Mijn motto is altijd geweest: 'Learning by doing'. Daardoor heb ik veel ervaringen opgedaan, veel fouten gemaakt, veel geleerd én vooral eel successen gerealiseerd. Door deze jaren heen is mijn belangrijkste les vooral dat het hebben van de juiste balans in zowel werk als privé, de sleutel is tot een goed persoonlijk en succesvol zakelijk leven.

Voor The Self-Care Company zet ik mij met name in aan de online marketing kant, de financi√ęle kant en de strategische aspecten van ons bedrijf. Ook¬†werk ik vanuit mijn eigen expertise mee aan de inhoudelijke programma's rondom succesvol ondernemen en opschalen.¬†De kansen zijn enorm als je ze maar weet te vinden en kunt verzilveren. Jij kunt dit ook ervaren. Gun jezelf succes.