OVER THE SELF-CARE COMPANY

De programma's van The Self-Care Company bieden ambitieuze professionals inspirerende en praktische tools en oplossingen voor balans in je persoonlijke welzijn en zakelijke succes.

Gestart met het concept No Wine Today is The Self-Care Company uitgegroeid tot een platform met tal van inspirerende en motiverende programma's om je te helpen bij persoonlijk welzijn en zakelijk succes.

De drijvende krachten achter The Self-Care Company zijn Merel Braakman en Aart Wallet.

Merel Braakman

Merel Braakman

- Certified Master NLP Practitioner
- Moeder van 2 dochters
- Persoonlijk leiderschapscoach
- Woont met Mark in Amstelveen

Als leidinggevende binnen grote bedrijven had ik een overvolle agenda en kwam niet aan mezelf toe.

Voor mij was, net als bij velen, een glas wijn regelmatig een welverdiende beloning. Gezellig tijdens het koken aan mijn kookeiland. Eentje op de vrij-mi-bo op kantoor. Of een paar wijntjes tijdens een etentje. Ik vond dat het erbij hoorde. Eigenlijk wist ik niet beter. Ik was het zo gewend.

Tot ik in 2018 besloot dat ik tijdelijk niets dronk. Ik wilde al een poosje voor mezelf beginnen, meer vat hebben op mijn eigen doelen en op mijzelf focussen in plaats van op mijn omgeving. Ik begon me ongelooflijk goed te voelen door die pauze en mijn doelen realiseerde ik met gemak. Een enorme eyeopener. Hier moest ik meer mensen bewust van maken. Daarom heb ik No Wine Today ontwikkeld. Sindsdien is mijn leven enorm veranderd.

Met de door mij ontwikkelde methode, waarbij principes uit de neuropsychologie en gedragswetenschappen op een fijne manier gecombineerd worden met jouw lifestyle, leer je dat je er zelf iets aan kunt doen als je iets wilt veranderen. Want verandering begint altijd bij jezelf. Daar helpt No Wine Today jou bij. Want wees eens eerlijk, kies jij bewust voor een wijntje of kiest het wijntje jou omdat jij het zo gewend bent en het je overal aangeboden wordt? Denk daar eens over na... Hier begint het mindful drinking principe. 


Het stopt natuurlijk niet met je ontwikkeling als je bewust leert drinken. Het is een startpunt. Er zijn nog veel meer aspecten waar je een enorme groei kunt realiseren. Daarom verbreden wij als concept om je op alle vlakken te helpen het beste uit jezelf te halen!

 

Aart Wallet

Aart Wallet

- Multi ondernemer
- Vader van 2 zoons en 1 dochter
- Bevlogen recreatieve sporter
- Woont met Jacoba in Hillegom

Als ondernemer heb ik van jongs af aan geleerd dat focus en balans je succes bepalen.

Al vanaf mijn begin twintiger jaren ben ik actief als ondernemer. Mijn motto is altijd geweest: 'Learning by doing'. Daardoor heb ik veel ervaringen opgedaan, veel fouten gemaakt, veel geleerd én veel successen gerealiseerd. Door al deze jaren heen is mijn belangrijkste les vooral dat het hebben van de juiste balans in zowel werk als privé, de sleutel is tot een goed persoonlijk en succesvol zakelijk leven.

Voor The Self-Care Company zet ik mij met name in aan de online marketing kant, de financiële kant en de strategische aspecten van ons bedrijf. Ook werk ik vanuit mijn eigen expertise mee aan de inhoudelijke programma's rondom ondernemen. De kansen zijn enorm als je ze maar weet te vinden en kunt verzilveren. Ervaar het zelf en gun jezelf het succes.